Matyi, a huncut

2009.12.30. 14:22

A mulatós stílus kedvelőinek szeretnénk kedveskedni ezzel a bejegyzéssel. Gondoljunk pár percig azokra a sztárokra, akik máig CC-n (nálunk lásd: MC, de az nem az...) forgalmazzák remekbe szabott slágereiket! Ha léteznek még ilyen gyárak bárhol a világban, biztosan ezekből az előadókból élnek, mert a boltok polcain még mindig ott vannak ezek a termékek.

Ehhez képzeljük hozzá azt a fazont, aki megvette a falu első kütyüjét és ezzel kivívta magának a HVCS érdemrend egy dobogós fokozatát. Lakodalom van a mi utcánkbaaaaaaaaaa...!


szerintünk: (3/5)
szerintetek: (0/5)

The Carwash Girls

2009.12.29. 23:36

Összefoglaló elnevezés olyan lánycsapatoknak, akik éneklés helyett valami hasznosabbat is csinálhatnának (lásd képünkön), de ugyanakkor rendkívül mutatósak. 


szerintünk: (3/5)
szerintetek: (5/5)

Tesco Gazdaságos Zenekarnév

2009.12.28. 13:02

Nem ismered még blogunkat, de éjjel háromkor halaszthatatlanul egy olcsó, instant megoldásra lenne szükséged zenekarod elnevezésére? Zárva az internet? Elmentek otthonról? Vagy csak kritikusan állsz a kapitalizmus vívmányaihoz? Egyszerűen igénytelen vagy és nálad a lényeg nem a részletekben lakozik? Mindegy, csak üssön? Bemutatjuk a Tesco Gazdaságos Zenekarnevet a kommersz kedvelőinek jóvoltából.

Műfaj? Mindegy, csak üssön.


szerintünk: (3/5)
szerintetek: (0/5)

süti beállítások módosítása