Szöszi válogat

2010.01.25. 21:03

Te vagy a kirakatrendezők rémálma? Mindent meg kell fogni, minden ruhát ki kell ráncigálni a legalsó polcról, majd visszadobni a kupac tetejére, hogy mégsem jó? Nincs ízlésed? Mindegy, csak drága legyen? Szöszi válogat! Cicamicazene a legwhiskasabb cicamicáknak.


szerintünk: (2/5)
szerintetek: (5/5)

Feledékeny altatóorvos

2010.01.23. 20:10

Minden kórháznak megvan a maga sorozata, híres vagy hírhedt sztorija, híres vagy hírhedt orvosa. Hát zenekara miért ne lehetne? Jelenítsük meg lelki szemeink előtt, ahogy megjelenik az az orvos, akiről a várótermi pletykák szólnak, akitől tartanak a betegek és akiről az a hír járja, hogy újabban elég feledékeny, ígyhát imádkozzunk, hogy ne ő legyen a mi altatóorvosunk...

Műfaj: eldobod az agyad...


szerintünk: (3/5)
szerintetek: (0/5)

Fügefoci

2010.01.21. 20:16

Amikor egy faluban épp van egy fél focicsapatnyi fiatal, akkor valószínűleg össze fognak jönni délutánonként, suli után, hogy rúgják a bőrt. Ezzel persze semmi gond, de van, akinek ennél több kell és meg akarja mutatni, hogy művészi vénája kiemeli a Lábszag SE sorai közül. Ezért a délutáni focik után az esti zenélés veszi kezdetét. Zenészeink általában hamar megtalálják egymást vagy kiadják a Bélának a házit, hogy tanuljon meg dobolni, mert ő lesz jövő héttől a Fügefoci dobosa.

Valahol így van ez...


szerintünk: (2/5)
szerintetek: (0/5)

Ajánlott zenekarnév olyan csapatoknak, ahol komoly hangsúlyt fektetnek a munka értékére és a munkásmozgalom vívmányaira. Igazi hobbizenekar, ahol a tagok a nap fáradalmait nem asszonyaikon, hanem a gitárok húrjai közé csapva vezetik le. Igen! Kapható!

http://www.ezermester.hu/articles/images/2006/12/dugulas7.jpg


szerintünk: (3/5)
szerintetek: (4/5)

Metálfényezők

2010.01.20. 20:13

Az elnevezés önmagáért beszél: adott az autóműhely, ahol az egésznapos metálfényezés után végre jöhet a metál fényezése. Bemutatjuk a Metálfényezőket!


szerintünk: (2/5)
szerintetek: (0/5)

Szent Habakuk

2010.01.19. 21:39

Halleluja! Ugye milyen jó is nekünk, ha a rock and roll belénk hatol? De persze van, aki finomabban szeree-e-e-e-eeeeti és van, aki inkább a sátáni vonalat preferálja. Akik meg a felsoroltak között nem találták meg a kedvükre valót, még válogathatnak bőven.
Ha végighallgattál mindent vagy már az első után kibukna belőled, ne szégyelld, mondd ki bártan: Szent Habakuk! Vagy alapíts zenekart ilyen névvel, ha ezen a vonalon mozogsz! És végül: sose szégyelld ötleteidet: a kreatív megoldások csak népszerűbbé tesznek.


szerintünk: (4/5)
szerintetek: (0/5)

Kadmiumszöcskék

2010.01.16. 13:53

Eredetileg vegyész zenekari csoportosulásnak szántam a nevet, de a megfelelő borítótervet keresve a lenti képre bukkantam. Nos, ha tudjátok, hogy biztosan nagy sztárok lesztek, mert zenétek hatására a tini rajongólányoknak biztosan sűrűn kell majd bugyit váltaniuk, akkor a Kadmiumszöcskék a legjobb választás zenekarnévre. A logó kész, ehhez pedig teljes választékban kapható póló, előkabát, frizbi, meg amit akartok...

Azt hiszem, abban a korban élünk, amikor már tényleg elmondható, hogy nincs új a nap alatt. Mi megpróbáltuk.

Műfaj nincs, a siker garantált.


szerintünk: (3/5)
szerintetek: (0/5)

Mindent elkövetünk

2010.01.14. 22:45

Vannak, akik mindent elkövetnek, hogy mindent elkövethessenek. Sok ilyen cég van. Kifosztanak és a pofádba röhögnek? Rá se ránts!

Nem félünk a rablótól,
Rabló-pandúr rock and roll!


szerintünk: (3/5)
szerintetek: (0/5)

Fikázó víziló

2010.01.12. 19:29

Mert hányszor mondta el anyu, hogy ne túrd az orrodat társaságban? Ja, ha (azt hiszed, hogy) nem látnak, akkor szabad? Az emberi gyarlóságról szobrot mintázva képzeljük el, ahogy a víziló is ezzel próbálkozik legkevésbé sem vékony mellső lábával, mindent beleadva a sikerért.

Bunkózene, kivagyizene, állatérzésekkel.


szerintünk: (3/5)
szerintetek: (0/5)

Deszkriptor playboy

2010.01.11. 21:20

Te vagy a Tápiószentdisznóbélpusztai Fiókkönyvtár leglelkiismeretesebb alkalmazottja, mégsem ismerik el a tehetségedet? Jeles lett a tartalmi feltárás szigorlatod is, mégis egyoldalúan tegez a könyvtárigazgató az olvasók előtt, kellemetlen helyzetbe hozva ezzel nap mint nap? Legyél laza! Mutasd meg, mit tudsz! Vágasd le a hajad, változtasd meg a neved, lazázz! Legyél a legirigylésreméltóbb!

Könyvtár-pop, rap-létra, langalétofreestyle műfajokhoz


szerintünk: (3/5)
szerintetek: (0/5)

EMIL ÉS A DEFEKTÍVEK

2010.01.11. 19:23

Erősen diktatórikus formáció neve. Fontos hogy legyen a csapatban valaki, aki viszi a prímet, a többi meg megy utána. Mindenképp kell egy ember aki valamiért kilóg a sorból. Csak hogy néhány nagyágyút említsek, akik hasonló metódus alapján választottak nevet: Kispál és a borz, Alvin és a mókusok, Ganxsta Zolee és a Kartel, Cool and the gang, Judit és a Zenemanók (na jó ez utóbbi talán nem annyira ismert, de most itt az alkalom). Valójában az is elég ha valakit Emilnek hívnak a bandában. Egy csipetnyi humor, egy kis kommersz, infantilis tagok, lényeg hogy senkinek nincs ki a négy kereke - ez az Emil és a defektívek. Langyosan ajánlom.


szerintünk: (3/5)
szerintetek: (5/5)

Történelem vagy más, bölcsész szakos hallgatók kollégiumi zenekari csoportosulása. Szerencsére bármilyen politikai meggyőződéssel hordható, mert elég cifra és fellengzős az elnevezés ahhoz, hogy a célcsoport többsége ne értse. A zenei műfajt általában a kor divatja határozza meg, de leginkább az élő gitárzenékre, a rap-re és a kukán dobolásra gondoltunk.


szerintünk: (2/5)
szerintetek: (0/5)

Vegetáriánus kannibál

2010.01.07. 21:35

Fontosnak tartod az egészséges életet? Mindened a bio? Lázadó korszakodat éled, amikor semmi nem elfogaható, amit a szülők mondanak? Lázadj! Legyél te a családban a vegetáriánus kannibál! Szegd meg a törzs szentségét és tedd meg az első lépéseket az elnyomás ellen! Új élet, lázadás, punk and roll!


szerintünk: (4/5)
szerintetek: (0/5)

Hello Guilty

2010.01.04. 18:34

Eljött az újév és máris bűnbe estél? Sok volt a szabadságból és nem tudsz visszarázódni a rendes kerékvágásba? Úgy érzed, valami nyomja a lelkedet és nem tudsz elszámolni vele? Hát akkor tessék a húrok közé csapni és levezetni a létező legvadabb rock and rollal! Pörögjenek a dobok, zúzzanak a gitárok, horpadjon be a mikrofon!

 


szerintünk: (4/5)
szerintetek: (4/5)

Indul a mandala

2010.01.03. 20:32

Meditációs zenét játszóknak, a keleti filozófia híveinek, más-tudatúaknak, Tibet rajongóknak, hippiknek és ezek kifigurázóinak.

Kárpótlás mindenkinek az előző bejegyzés fotójáért.


szerintünk: (2/5)
szerintetek: (5/5)

Eltúlzott ágymelegítő

2010.01.03. 14:56

Egyedül vagy és magas a fűtésszámla? Nem ártana a már régóta üresen tátongó ágyadat egy vendéggel felfrissíteni? Ha fázik az ember, sokmindenre képes. Mai posztunkban a piros lézerpötty azokat veszi célba, akiknek utolsó elkseredésükben már csak az utolsó "gazdaságos" ágymelegítő jutott. Darabra megteszi.

Műfaj: Rock and Roll!


szerintünk: (3/5)
szerintetek: (0/5)

Hova tűnt Damon Hill?

2010.01.02. 20:29

Fáradt, szilveszteri buli utáni másnap. Körbenézel, mindenütt sörösdobozok, szétszórt konfetti, popcorn, az emeleti szobákból lehallatszik valakinek a horkolása. Vakarod az előző este miatt nagyon fájó fejed, próbálsz emlékeket felidézni tegnapról. Amíg összeáll a kép, lassan mindenki magához tér, kiderül, hogy valaki nincs meg a csapatból, majd felteszik a kérdést. (Korábbi verziója)
Keresitek, de nincs meg, telefon kikapcsolva, csak két nap múlva kerül elő. Idézzük fel ezeket a kedves, hóbortos kis estéket, amikor eddig fajulnak a bulik! A névhez ezúttal nem tudtunk műfajt meghatározni.

Minden, a valóságra emlékeztető elem csupán a képzelet szüleménye és valószínűleg a véletlen műve.


szerintünk: (3/5)
szerintetek: (5/5)

süti beállítások módosítása