Feledékeny altatóorvos

2010.01.23. 20:10

Minden kórháznak megvan a maga sorozata, híres vagy hírhedt sztorija, híres vagy hírhedt orvosa. Hát zenekara miért ne lehetne? Jelenítsük meg lelki szemeink előtt, ahogy megjelenik az az orvos, akiről a várótermi pletykák szólnak, akitől tartanak a betegek és akiről az a hír járja, hogy újabban elég feledékeny, ígyhát imádkozzunk, hogy ne ő legyen a mi altatóorvosunk...

Műfaj: eldobod az agyad...


szerintünk: (3/5)
szerintetek: (0/5)

Fügefoci

2010.01.21. 20:16

Amikor egy faluban épp van egy fél focicsapatnyi fiatal, akkor valószínűleg össze fognak jönni délutánonként, suli után, hogy rúgják a bőrt. Ezzel persze semmi gond, de van, akinek ennél több kell és meg akarja mutatni, hogy művészi vénája kiemeli a Lábszag SE sorai közül. Ezért a délutáni focik után az esti zenélés veszi kezdetét. Zenészeink általában hamar megtalálják egymást vagy kiadják a Bélának a házit, hogy tanuljon meg dobolni, mert ő lesz jövő héttől a Fügefoci dobosa.

Valahol így van ez...


szerintünk: (2/5)
szerintetek: (0/5)

Ajánlott zenekarnév olyan csapatoknak, ahol komoly hangsúlyt fektetnek a munka értékére és a munkásmozgalom vívmányaira. Igazi hobbizenekar, ahol a tagok a nap fáradalmait nem asszonyaikon, hanem a gitárok húrjai közé csapva vezetik le. Igen! Kapható!

http://www.ezermester.hu/articles/images/2006/12/dugulas7.jpg


szerintünk: (3/5)
szerintetek: (4/5)

Metálfényezők

2010.01.20. 20:13

Az elnevezés önmagáért beszél: adott az autóműhely, ahol az egésznapos metálfényezés után végre jöhet a metál fényezése. Bemutatjuk a Metálfényezőket!


szerintünk: (2/5)
szerintetek: (0/5)

Szent Habakuk

2010.01.19. 21:39

Halleluja! Ugye milyen jó is nekünk, ha a rock and roll belénk hatol? De persze van, aki finomabban szeree-e-e-e-eeeeti és van, aki inkább a sátáni vonalat preferálja. Akik meg a felsoroltak között nem találták meg a kedvükre valót, még válogathatnak bőven.
Ha végighallgattál mindent vagy már az első után kibukna belőled, ne szégyelld, mondd ki bártan: Szent Habakuk! Vagy alapíts zenekart ilyen névvel, ha ezen a vonalon mozogsz! És végül: sose szégyelld ötleteidet: a kreatív megoldások csak népszerűbbé tesznek.


szerintünk: (4/5)
szerintetek: (0/5)

süti beállítások módosítása