A portás és a pizzafutár

2009.12.22. 00:04

Az együttes neve megtörtént eseten alapul, mely végül verekedésbe torkollott. Az incidens oka ismeretlen, résztvevők a fent említett egyedek. A legenda szerint az alábbi mondat is elhagyta a portás száját: "nekem te nem dumálsz, te csak egy pizzafutár vagy".

A fent említett remek zenekarnév kifejezetten ajánlott ex-kollégistákból verbuválódott amatőr csapatoknak. Mivel portás-sztorija mindenkinek van, így könnyű azonosulni az együttes ideológiájával. Ha éppen mégsem akkor elővehetünk más variációkat is: takarítónő, karbantartó, nevelőtanár, bkv-ellenőr, szomszéd, gondnok, csótányirtó, vágányőr, forgalomszámláló. A dalszövegek köznapi sztorik egy olyan nem mindennapi világból, ahol az este hajnalig tart, a sör gyorsan fogy, a csocsó ingyenes a tangák pedig folyton kivillannak a nadrágból.

 


szerintünk: (3/5)
szerintetek: (4/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://zenekarnevek.blog.hu/api/trackback/id/tr201614752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása