Télapó másnapos / Santajaj

2009.12.24. 17:20

Idénymunkát végzel és sikerült mégis úgy berúgnod, hogy másnap gondok legyenek a munkában? Teli a puttony? Hull a hó és a laposüveg is kiürült? Nyűgös Rudolf? Nem fizették ki a túlórádat? Sebaj! Gondolj arra, hogy csak ezt a napot kell kihúznod, lesz egy egész éved rápihenni a következő idényre!
Csengettyűmetál, fenyőfapunk, rénszarvaspop, dísz(kó)gömb vagy ami tetszik.

Ezzel a bejegyzéssel kívánunk minden kedves Olvasónknak boldog karácsonyt!


szerintünk: (3/5)
szerintetek: (0/5)

Borozó a mérges kacsához

2009.12.23. 01:45

Tinipunk zenekaroknak ajánlott elnevezés, megemlékezvén azokról az időkről, amikor ilyen nevű kocsmákban múlattuk az időt. Jellemző az elszántság, a részegség két sörtől vagy a három boroskólától.


szerintünk: (3/5)
szerintetek: (0/5)

A portás és a pizzafutár

2009.12.22. 00:04

Az együttes neve megtörtént eseten alapul, mely végül verekedésbe torkollott. Az incidens oka ismeretlen, résztvevők a fent említett egyedek. A legenda szerint az alábbi mondat is elhagyta a portás száját: "nekem te nem dumálsz, te csak egy pizzafutár vagy".

A fent említett remek zenekarnév kifejezetten ajánlott ex-kollégistákból verbuválódott amatőr csapatoknak. Mivel portás-sztorija mindenkinek van, így könnyű azonosulni az együttes ideológiájával. Ha éppen mégsem akkor elővehetünk más variációkat is: takarítónő, karbantartó, nevelőtanár, bkv-ellenőr, szomszéd, gondnok, csótányirtó, vágányőr, forgalomszámláló. A dalszövegek köznapi sztorik egy olyan nem mindennapi világból, ahol az este hajnalig tart, a sör gyorsan fogy, a csocsó ingyenes a tangák pedig folyton kivillannak a nadrágból.

 


szerintünk: (3/5)
szerintetek: (4/5)

Sieg Halleluja

2009.12.21. 20:17

Földalatti neonáci zenekarok önfeledt karácsonyozásra összeállt közös, ünnepi formációjának.

 

 Igen, kilencvenes évekbeli zenéket válogatok szilveszterre. Közöd?


szerintünk: (3/5)
szerintetek: (4/5)

Félkövér, dőlt

2009.12.21. 12:09

A fényre csúnyuló lányok analógiájára szeretnénk emléket állítani ezzel a zenekarnévvel azoknak a részeg estéknek, amikor úgy kelünk a buli után, hogy nem tudjuk, hol vagyunk és hogyan kerültünk oda, nem tudjuk, ki fekszik mellettünk, a testfelépítése alapján a neme sem tippelhető meg száz százalékos biztonsággal. Éljenek a főiskolás évek, az ezt inkább nem kellett volna és a többet egy kortyot sem iszom kezdetű beszélgetések!

Műfaj: minden olyan zenekarnak ajálott, ahol (jórészt) alkohol okoz bódulatot a közönség köreiben.

 


szerintünk: (3/5)
szerintetek: (5/5)

süti beállítások módosítása