Kadmiumszöcskék

2010.01.16. 13:53

Eredetileg vegyész zenekari csoportosulásnak szántam a nevet, de a megfelelő borítótervet keresve a lenti képre bukkantam. Nos, ha tudjátok, hogy biztosan nagy sztárok lesztek, mert zenétek hatására a tini rajongólányoknak biztosan sűrűn kell majd bugyit váltaniuk, akkor a Kadmiumszöcskék a legjobb választás zenekarnévre. A logó kész, ehhez pedig teljes választékban kapható póló, előkabát, frizbi, meg amit akartok...

Azt hiszem, abban a korban élünk, amikor már tényleg elmondható, hogy nincs új a nap alatt. Mi megpróbáltuk.

Műfaj nincs, a siker garantált.


szerintünk: (3/5)
szerintetek: (0/5)

Mindent elkövetünk

2010.01.14. 22:45

Vannak, akik mindent elkövetnek, hogy mindent elkövethessenek. Sok ilyen cég van. Kifosztanak és a pofádba röhögnek? Rá se ránts!

Nem félünk a rablótól,
Rabló-pandúr rock and roll!


szerintünk: (3/5)
szerintetek: (0/5)

Fikázó víziló

2010.01.12. 19:29

Mert hányszor mondta el anyu, hogy ne túrd az orrodat társaságban? Ja, ha (azt hiszed, hogy) nem látnak, akkor szabad? Az emberi gyarlóságról szobrot mintázva képzeljük el, ahogy a víziló is ezzel próbálkozik legkevésbé sem vékony mellső lábával, mindent beleadva a sikerért.

Bunkózene, kivagyizene, állatérzésekkel.


szerintünk: (3/5)
szerintetek: (0/5)

Deszkriptor playboy

2010.01.11. 21:20

Te vagy a Tápiószentdisznóbélpusztai Fiókkönyvtár leglelkiismeretesebb alkalmazottja, mégsem ismerik el a tehetségedet? Jeles lett a tartalmi feltárás szigorlatod is, mégis egyoldalúan tegez a könyvtárigazgató az olvasók előtt, kellemetlen helyzetbe hozva ezzel nap mint nap? Legyél laza! Mutasd meg, mit tudsz! Vágasd le a hajad, változtasd meg a neved, lazázz! Legyél a legirigylésreméltóbb!

Könyvtár-pop, rap-létra, langalétofreestyle műfajokhoz


szerintünk: (3/5)
szerintetek: (0/5)

EMIL ÉS A DEFEKTÍVEK

2010.01.11. 19:23

Erősen diktatórikus formáció neve. Fontos hogy legyen a csapatban valaki, aki viszi a prímet, a többi meg megy utána. Mindenképp kell egy ember aki valamiért kilóg a sorból. Csak hogy néhány nagyágyút említsek, akik hasonló metódus alapján választottak nevet: Kispál és a borz, Alvin és a mókusok, Ganxsta Zolee és a Kartel, Cool and the gang, Judit és a Zenemanók (na jó ez utóbbi talán nem annyira ismert, de most itt az alkalom). Valójában az is elég ha valakit Emilnek hívnak a bandában. Egy csipetnyi humor, egy kis kommersz, infantilis tagok, lényeg hogy senkinek nincs ki a négy kereke - ez az Emil és a defektívek. Langyosan ajánlom.


szerintünk: (3/5)
szerintetek: (5/5)

süti beállítások módosítása